Tilmeld dig til en Challenge

Det er super simpelt at deltage i en af vores udfordringer. Du finder en challenge du gerne vil køre, og evt. et par holdkammerater, hvis du synes den er svær at gennemføre alene.

Når du tilmelder dig skal du vælge om vi må hente dine data automatisk, enten via Strava eller Garmin Connect, du kan også vælge at uploade data manuelt.

Du kan vælge at cykle udenfor, eller på din hjemmetræner, alle kilometer tæller. På et virtuelt kort kan du se hvor langt du er nået, og i f.eks. vores Kasper Asgreen challenge, kan du også se hvor langt han er nået, samt alle andre de andre deltagere.

TILMELD DIG HER

Når du / I har gennemført

Alle der tilmelder sig deltager i lodtrækningen om masser af fede præmier i alle vores udfordringer. For dem der gennemfører er der ekstra lodtrækninger samt en medalje for at gennemføre.

Virtu Challenge er tænkt som sjov motivation i hverdagen, hvor du kan udfordre vennner og kolleger, ofte mod proffer fra hele verden. Nogle udfordringer vil være meget hårde, men de fleste vil have et format hvor alle kan være med.

GOD FORNØJELSE

TILMELD DIG HER